Bestillingsskjema bilhenting

For andre henvendelser, send epost til webmaster...

Vennligst fyll ut feltene som er merket med *

Kontaktperson / innsender
Hvis ikke kontaktperson/innsender er samme som registrert eier, vennligst oppgi navn/adr./tlf.nr./epost etc. til vedkommende (hvis dette er å oppdrive for dere) i feltet "Annet" nederst i skjemaet!
* Ditt navn:
Dine telefonnumre: Telefon privat:
Telefon 2 / jobb:
Telefon mobil:

*Dine adresser Gate/vei:
Postnr./-sted:
Evt. epost-adresse:
Bilen
Reg.nr.:
Bilens understellsnr.:
Bilens fabrikat / merke:
Modell:
Årsmodell:
Bilens farve:

Hvor står bilen?Når en bil sendes til vraking må eierskiftemelding foreligge, hvis ikke det er eier selv som leverer den til mottaket. Derfor er det fint om dere kan gi mest mulig info om bilen. For at vi skal få sjekket registrene til Biltilsynet etc så at papirene kommer i orden FØR bilen hentes trengs BILENS REGISTRERINGSNR (evt. UNDERSTELLSNR om ikke reg.nr. finnes). Har dere ikke skilt eller papirer på bilen, står vanligvis understellsnr. stemplet/preget inn i ei lita metallplate festet enten foran eller på en av sidene i motorrummet. Dettte er vanligvis et langt nr kombinert med bokstaver og sifre. Jo flere opplysninger som oppgis, dess lettere blir jobben med å regne pris dere får betalt (avhenger bl.a. av hvor bilen står) og dess mindre tid må vi bruke på stedet på å sjekke opp bilen.

Annet:

Du vil bli kontaktet for henteavtale så snart vi har fått verifisert opplysningene du har oppgitt! Vi vil også kontakte deg hvis det trengs mer opplysninger... Derfor er det viktig at vi kan nå deg på telefon eller epost!