CV for Emanuel "Emil" Simionescu

Home | ENGLISH VERSION ( Engelsk )
CV for Emanuel "Emil" Simionescu Greuu22@Hotmail.com
Oversatt av Karl-Kristian Skreppvin
Sjefen@MinneButikken.no
To wiev this site in English you may click the "English Version" link at the Navigator (top) or at the "Union Jack" Brittish Flag at the bottom of this site
Hei!
 
Mitt navn er Emanuel "Emil" Simionescu, og jeg kommer fra byen Ploiesti i Prahova distrikt i Romania. Jeg ble født en novemberdag i 1977 (rettere sagt 10. november).
 
Jeg er ute etter mer praktisk arbeid i Norge, jeg har vært i Norge flere ganger for å arbeide. I 2004/05 tok jeg et år på skole i Norge (Regnbuen internasjonale bibelskole i Lørenskog utenfor Oslo) samtidig som jeg arbeidet i et rengjøringsfirma. Etter dette har jeg vært i Norge for å arbeide flere ganger.
 
På disse sidene skriver jeg litt om meg selv, mine interesser, og mine arbeidserfaringer og skolegang.
 
Hittil har jeg prioritert å arbeide i Norge noen uker / måneder av gangen (på oppdrag) slik at jeg både har kunnet hjelpe min far økonomisk og være hjemme hos min far og mine venner (som jeg verdsetter høyt) hjemme i Romania i alle fall deler av året... Men nå ønsker jeg å være i Norge over lengre tid og arbeide under seriøse norske arbeidsforhold!
 
Jeg er en glad og munter arbeidskar som liker kontakt med andre og å arbeide. Jeg liker utfordringer! Jeg liker å arbeide i team (!), men kan også arbeide alene.
 
Jeg har en fødselsskade som gjør at jeg halter (venstre bein). Noen vil nok spørre seg hvordan en som halter kan være i arbeid. I alle fall vil mange i Romania gjøre det. Men når man er av en type som ikke lar fysiske handicap hindre seg i å nå det man vil så finner man alltid en måte å få gjort det man skal! Handicapet er dessuten ikke større enn at jeg både kan arbeide og drive med idrett (jeg er ganske så veltrent).
 
Siden 1992 har jeg drevet med bodybuilding nettopp for å styrke mitt noe ødelagte venstre bein. Og etter dette har jeg drevet idrett / trening på ganske så høyt nivå.
 
Min livserfaring har lært meg at man skal aldri gi opp! Uansett situasjon skal man alltid se framover!
 
Interesser utenom arbeid:
 • Sport / idrett
 • Natur (liker å gå i fjellet)
 • Kommunisere med folk (jeg er god i engelsk og kan også en del fransk, og tar gjerne språkundervisning i norsk. Bruker Internett og epost til å chatte / maile med folk, også med venner i Norge)

Studier:

 • 2004 / 05: Rengbuen Internasjonale Bibelskole (www.oslointernational.org)  Lørenskog, Norge. Uteksaminert med vitnemål.
 • 1997-1999: Videregående High School hjemme i Ploiesti. Spesialisering innen planlegging og organisering i fabrikk. Uteksaminert med vitnemål.
 • 1992-1996: Videregående hjemme i Romania (Toma Socolescu.nr5 PLOIESTI). Uteksaminert med vitnemål (speciallity Maigrantance Pc.).

Arbeidserfaring:

 • 2005 - 2007: Div. snekkeroppdrag i Oslo-området
 • 2004 - 2005: Renholdsarbeider ved Abba Renhold (Oslo / Lørenskog) mens jeg gikk på bibelskolen i Lørenskog
 • 2001 - 2004: Snekker (Creafreres Romania)

Språkkunskaper:

 • Morsmål: Rumensk
 • Engelsk: God skriftlig og muntlig
 • Fransk: Medium (kan litt)
 • Norsk: Kan ikke særlig godt norsk ennå (undervisningen på bibelskolen gikk på engelsk) men tar gjerne språkkurs og er villig til å lære språket!
Mr. Emanuel "Emil" Simionescu
Str. Cantacuzino no 263
BL. 13  AP. 21
Ploiesti
District Prahova
Romania

Tel.: (+40) 727 114 377

Romanias flagg
Romanias flagg
Romanias flagg


emil_3_hvit_bakgrunn_passbilde.jpg

Det er bare å kontakte meg hvis dere lurer på!
 
Jeg er ikke god i norsk ennå (det er en norsk venn av meg som har laget denne nettsiden), men jeg snakker og skriver OK engelsk.
 
Dere kan nå meg på tel. (+40) 727 114 377 eller på epost Greuu22@Hotmail.com!

emil_setter_opp_hyller_i_kjelleren_lite_bilde.jpg

Her setter jeg opp noen arbeids-/lagerhyller i kjelleren hos en kammerat fra bibelskolen. Sted: Ski , Akershus, Norge

isolering_siggerudveien_9_lite_bilde.jpg

Isolasjonsarbeid hos min norske kamerat, huset er laftet så vi måtte ta ned panelen på innsiden og isolere med Glavaplater fra innsiden. Avstand mellom panel og laftetømmeret var for lite til å få effektiv isolasjon ved bare å sprøyte inn isolasjonen.
 
Jobben var stor, og panelen skulle brukes om igjen (måtte behandle den pent), så her lærte både jeg og min kamerat mye!

green_room_small_picture.jpgClick the flag for the ENGLISH CV VERSION
The Union Jack Brittish Flag Image
Click the flag for the ENGLISH CV VERSION