VIVATAP KJØP OG GRATIS VAREPRØVER

Welcome graphic

to

Vivatap - naturlig vannforbedringsmiddel

minnebutikken468x60.gif

Vivatap - et helnorsk naturprodukt som renser vannet ditt og gir det god og frisk smak uten å bruke kjemikaler eller dyre filterløsninger!

Vivatap er et helnorsk naturprodukt som leveres i "teposer" pakket i porsjonspakker. Vivatap er basert på råmateriale fra havbunnen utenfor Arendal, og er sammensatt slik at det trekker til seg klor o.l. i drikkevannet og i tillegg tilsetter viktige mineraler. Dette gjør at drikkevannet blir både sunt OG friskt!
 
Ved å benytte den meget enkle "tepose-teknologien" unngår man filterinstallasjoner o.l. store og dyre apparater, man kan faktisk få kostnaden per liter drikkevann til godt under 50 øre ved maksimal utnyttelse hvis man velger "Naturlig" - eller under 75 øre om man velger "Sitron"!
 
Vivatap fungerer slik: Man har vann i en beholder (mugge / flaske e.l.) og tilsetter en Vivatap "tepose". En "tepose" er beregnet på alt fra et glass til 1 - 2 liter. Når man har hatt i posen, lar man den synke til bunns før man rører lett i 3-4 sekunder slik at alt vannet kommer i berøring med posen. Har man dårlig tid kan man selvsagt bruke vannet med en gang, men det anbefales å gi det 15-20 minutter på å godgjøre seg. Best resultat får man om man setter det natta over i kjøleskapet, da har man både friskt OG kaldt vann!
 
Vivatap-vann kan med fordel brukes i matlaging og i tilberedning av flere typer drikke! Bruk det til koking av grønnsaker og andre matvarer, eller tilsett Vivatap i kaffe / te eller safter... Eksperimentér gjerne med å bruke Sitron-varianten i matlaging... Enkel brukervegledning følger på porsjonspakken.
 
Vivatap "Naturlig" (den blå posen) har vært på helsekostmarkedet en stund under forskjellige navn og emballasje, men har nå kommet med en n y variant - "Sitron" - som tilsetter en frisk sitronsmak. Styrken sturer man selv ved å bestemme hvor mye vann man har i beholderen... Et ypperlig alternativ til saft og te!

Bruk av Vivatap gir flere gode helsemessige resultater! Sliter du med halsbrann eller sure oppstøt? Kutt ned på brus og kaffe / te o.a. drikker som inneholder syre - og gå over til Vivatap-behandlet vann! Du vil merke en KJEMPEFORSKJELL! Jeg hørte om produktet da jeg så på et program fra den kristne TV-kanalen "Verdikanalen TV". Det hørte såpass interessant ut at jeg og min mor bestemte oss for å kontakte han som ble intervjuet om produktet, og produktet var såpass bra at jeg valgte rimelig raskt å starte et testsalg i tillegg til at jeg bruker produktet selv... Selv har jeg i perioder ikke drukket annet enn Vivatap-vann og melk, og da har jeg omtrent ikke vært plaget av halsbrann i det hele tatt, men når jeg begynte med Cola og kaffe igjen så kom halsbrannen snikende... Andre har rapportert om andre helsemessige fordeler av bruken av Vivatap...
 
Karl-Kristian Skreppvin
Gründer / Daglig Leder
Skreppvinske Tjenester - MinneButikken

Ønsker du vite mer om Vivatap, gå inn på leverandørens egne faktasider om produktet - www.Vannet.no!

GRATIS VAREPRØVE, få tilsendt 2 "Naturlig" og 1 "Sitron"
KJØPE halv eske Vivatap "Naturlig" - kr 120,- inkl. frakt
KJØPE halv eske Vivatap "Sitron" - kr. 120,- inkl. frakt
KJØPE antall esker Vivatap "Naturlig"
KJØPE antall esker Vivatap "Sitron"
Forhåndsbetaling (gratis)
Tillegg for Postoppkrav ny takst fra Posten kr 56,-. Ikke avhentede esker kommer i retur, uansett vil gebyret og returkostnader bli fakturert kunden. ER DET EN GAVE TIL ANNEN MOTTAGER MÅ FORHÅNDSBETALING BENYTTES
* Navn og adresse på bestiller. Hvis annen mottager (gave) før inn ditt eget navn og vedkommendes navn / adresse
Land
Ditt tlf.nr.
Ditt mobilnr.
* Din epostadresse (hvis du har). Adressa er KUN for intern bruk, og vil IKKE bli sendt videre uten bestillers godkjennelse
Send gratis vareprøver til mine kontakter
Så link hos www.Gjerrigknark.com
Så banner på www.MinneButikken.no
Så link annet sted på Internett
Vannet mitt smaker ikke godt
Vannet mitt smaker OK
Er generelt nysjerrig på Vivatap
Vil prøve Vivatap av helsemessige årsaker
Andre årsaker til at jeg vil prøve Vivatap
Kommentarer
  

Har du husket feltene merket med*?

... VAREPRØVER OG KJØP AV VIVATAP ...

vivatap_logo_og_vannglass.gif
Drikk sunt vann - drikk VIVATAP-behandlet vann!

Vivatap-prosjektet kan nåes på epost:

www.VANNET.no - Side om Vivatap